Licht.

Eén van de eerste dingen waar je waarschijnlijk aan denkt als je een feest organiseert, is het geluid. Maar met alleen geluid red je het in de meeste gevallen niet meer. Ook licht is van enorm groot belang of je nou zelf optreedt of zelf één van de feestgangers bent. Bij Pro Sound Event Support ben je daarom ook aan het juiste adres voor complete licht verhuur in Noord Nederland.

Met zo’n complete set en een lichttechnicus om hem te verzorgen – ben je verzekerd van een succes.

 

Het totale pakket.

Als je gebruik maakt van onze lichtverhuur, bent je direct in het bezit van een totaalpakket. Dit pakket is volledig naar eigen wens samen te stellen. Je zet de wensen op papier en wij zorgen ervoor dat dit geregeld wordt. Bij het huren van licht kun je buiten de gangbare installaties onder meer denken aan lasers, rookmachines, confetti  en meer. Wij doen er alles aan om jouw wensen werkelijkheid te maken.

 

Professionele aansluiting en service.

Je hoeft je geen zorgen te maken over het installeren van de licht- en geluidsinstallatie, want bij de grotere opdrachten is altijd minstens één lichttechnicus van Pro Sound Event Support aanwezig om de apparatuur in te stellen. Wij kunnen bij het hele evenement aanwezig blijven om zorg te dragen dat de apparatuur blijft werken. Zo zijn beide partijen ervan verzekerd dat er niks misgaat en kun je je volledig op uw optreden of feest storten.

Laat een bericht achter via ons online contactformulier als je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen over onze lichtverhuur bij Pro Sound Event Support.
Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk een reactie te sturen. Wil je liever telefonisch contact met ons opnemen? Dat kan via 0596234015.
Pro Sound Event Support is dagelijks telefonisch bereikbaar. We staan je graag te woord.